Vrijwilligers gezocht voor wenskaartenverkoop

In het najaar van 2021 verscheen er een collectie van 12 tweetalige kaarten in samenwerking met kinderen uit de lagere school Trixhes 3 van het buitengewoon onderwijs in Ougrée (Luik). De kinderen schreven poëzie op basis van het thema seizoenen en een Brusselse artieste maakte er dromerige illustraties bij. De wenskaarten zijn te koop in onze webshop maar kunnen ook besteld worden via mail (boekhandel@atd-vierdewereld.be) of per telefoon (02/650.08.71).

Binnenkort starten de communies en Lentefeesten. Wij hebben wenskaarten in onze collectie die goed passen bij deze gelegenheid. Help je graag mee wenskaarten in supermarkten, op evenementen, in een shoppingcenter,… te verkopen ten voordele van ATD Vierde Wereld? We willen verschillende stands (halve dag of hele dag) opzetten in Vlaanderen.

Geïnteresseerd? Gelieve ons formulier in te vullen zodat we de actie beter kunnen organiseren. We sturen je later nog een mail met meer info en dan zullen we ook naar je beschikbaarheden vragen. Bedankt!

Ik wil helpen met de wenskaartenverkoop

 

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina