Voer mee actie voor de Warmste Week!

Op de Volksuniversiteit gaan mensen in armoede en hun medestanders in dialoog over maatschappelijk belangrijke thema’s. Hierdoor leren ze van elkaar en voelen ze zich meer verbonden.

Om mensen van over heel het land naar één plaats te brengen hebben we veel treintickets nodig. De zaal die hen samenbrengt moet groot genoeg zijn en we bieden graag iedereen een kopje koffie aan.

Mensen samenbrengen kost geld. Daarom moeten we doen waar ATD heel erg goed in is: actie voeren. Meer bepaald tijdens de Warmste Week (van 18 tot en met 24 december).

Je actie voor ATD Vierde Wereld kan je hier registreren: https://mijnwarmsteweek.dewarmsteweek.be/acties/nieuw/inschrijven

Denk je ‘IK WIL MEEDOEN’ maar weet je niet goed hoe te beginnen?

Heb je een idee voor een actie maar geen mede actievoerders? Stuur een mail naar contact@atd-vierdewereld.be. Heb je geen idee voor een actie maar wel mede actievoerders? Stuur een mail naar contact@atd-vierdewereld.be Dan brengen wij mensen en ideeën samen!

Heb je geen idee voor een actie en geen mede actievoerders? Kom dan voor ATD lopen/ wandelen/ slenteren/… tijdens de Warmathon: https://dewarmsteweek.be/warmathons

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina