Maak gezinsuitstappen mee mogelijk!

Gezinnen in armoede gaan (bijna) nooit op vakantie of op uitstap. Er even tussenuit gaan is nochtans goed voor de mentale en fysieke gezondheid. Het doorbreekt het isolement en de dagelijkse stress van een leven in armoede en zorgt voor een sterkere band tussen kinderen en ouders.

“Ik heb nu een sterkere band met mijn kinderen. We ontbijten nu samen omdat we dat ook deden tijdens de vakantie. De kinderen vinden het fijn dat ik mee aan tafel zit”. – Deelnemer gezinsvakantie 2022

In de zomer van 2023 doen we onder meer daguitstappen tijdens de gezinsvakantie en met de gezinnen van de straatbibliotheken. Tijdens de gezinsvakantie in de Vlaamse Ardennen nemen we deel aan een belevingsnamiddag met dieren, gaan we naar Gavers provinciaal domein, maken we pizza in een houtoven en organiseren we creatieve workshops, zoals een fotoboek maken over de vakantie. Met de gezinnen van de straatbibliotheken gaan we op uitstap naar de zee.

Steun ons via deze link of via een overschrijving op het rekeningnummer van ATD Vierde Wereld België vzw met vermelding “Gift zomer 2023”: BE89 0000 7453 3685.

Giften waarvan de som gedurende een jaar minstens € 40 bedraagt, geven recht op een fiscaal attest. Door dit attest betaal je maar de helft van het betaalde bedrag.

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina