Bouwkamp: bouw mee met ons aan een rechtvaardigere wereld

Ons Vierde Wereldhuis in Chênée werd getroffen door de overstromingen in Luik. We hebben meer dan ooit hulp nodig om het huis in orde te zetten. Het exacte programma en de logeermogelijkheden kunnen nog wijzigen naargelang de staat van het huis. De armsten worden vaak getroffen door de klimaatverandering.  Samen bouwen we aan een duurzame solidariteit!

Ben je tussen 20 en 30 jaar oud en heb je zin om na dit moeilijke jaar de handen uit de mouwen te steken? Wil je graag onze beweging ATD Vierde Wereld leren kennen en andere mensen ontmoeten die een rechtvaardigere wereld willen? Kom dan naar ons zomerkamp in Chênée (Luik)!

We willen het huis in Chênée opfrissen zodat we er opnieuw activiteiten kunnen organiseren voor gezinnen en jongeren in armoede.

‘s Ochtends zal je in groep klussen doen in het huis, dit met de hulp van ervaren mensen.

In de namiddag en ‘s avonds is er gelegenheid om ATD Vierde Wereld beter te leren kennen. Je kan kennismaken met vrijwilligers die in Luik werken, luisteren naar getuigenissen of uitwisselen over  de armoedeproblematiek.

Noeste arbeid gevolgd door gezellige en inspirerende gesprekken aan het vuur… is er een betere manier om de zomer af te sluiten?

Praktische Info

Het bouwkamp gaat door van donderdag 19 augustus ‘s avonds tot zondag 22 augustus ‘s middags.

Als tweetalige beweging nodigen we zowel Nederlandstalige als Franstalige jongeren uit.

We koken samen en overnachten in gedeelde kamers of tenten.

Deelname kost 30 euro. Deze prijs mag je niet verhinderen om deel te nemen. Neem in dat geval zeker contact met ons op!

Als je absoluut naar dit bouwkamp had willen komen, maar de data komen je niet uit, dan is er misschien nog een plekje vrij op een bouwkamp in Frankrijk: Chantiers d’été pour les jeunes de 18-30 ans – ATD (Agir Tous pour la Dignité) Quart Monde (atd-quartmonde.fr)

Misschien is een bouwkamp niet echt je ding, maar ben je wel geïnteresseerd in onze beweging? Neem dan zeker contact met ons op zodat we je eens kunnen ontmoeten in het Vierde Wereldhuis in Brussel.

Voor meer info kan je Julien en Vanessa contacteren via equipe.accueil@quartmonde.be of 02/640 04 93 of 02/650 08 72.

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

[contact-form-7 id=”5236″ title=”Inschrijvingen chantier d’été”]

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina