Onderbelicht – vernissage en fototentoonstelling station Sint-Niklaas

In 2023 startten Avansa Waas-en-Dender, in samenwerking met o.a. Welzijnsschakels en ATD Vierde Wereld, het project Onderbelicht: Sterke Levens in Beeld. De rode draad in dit project zijn de persoonlijke verhalen van mensen die, ondanks financiële uitdagingen, hun talenten laten schitteren. Wat begon als een gedurfd idee, groeide uit tot een sociaal-artistiek traject waarin ontmoetingen, gesprekken en creativiteit centraal stonden.

Ontdek de unieke verhalen en verborgen talenten van inwoners van Sint-Niklaas in de fototentoonstelling Onderbelicht. In de centrale hal van NMBS Station Sint-Niklaas worden zij, die vaak in de schaduw blijven staan, in de schijnwerpers gezet. Laat je inspireren door hun foto’s, waarin authenticiteit, creativiteit en veerkracht op een bijzondere manier tot leven komen.

De fototentoonstelling opent met een feestelijke vernissage op vrijdag 20 september om 19:30 uur in de centrale hal van NMBS Station Sint-Niklaas en loopt tot zondag 20 oktober.

De tentoonstelling biedt een indringende blik in het leven van de deelnemers, die met hun smartphone hun persoonlijke verhalen vastlegden. Het resultaat? Indrukwekkende en kwetsbare foto’s die de dagelijkse uitdagingen en verborgen talenten van inwoners uit Sint-Niklaas op een schitterende manier belichten.

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina