20 KM door Brussel – We laten niemand achter!

20 km door Brussel

Doe je mee met ATD Vierde Wereld aan de 20 km door Brussel? Als loper of supporter? Blijf dan nog even hangen na de wedstrijd!

Wanneer er gesnoeid wordt in de budgetten zijn de meest kwetsbare personen daar het grootste slachtoffer van: vluchtelingen, langdurig zieken, gepensioneerden, werklozen,… Dokters van de Wereld, Vluchtelingenwerk Vlaanderen, CNCD 11.11.11, Ligue des Droits Humains, la Plateforme Citoyenne de Soutien aux Réfugiés, ATD Vierde Wereld, Het Buurt Pensioen en Bras dessus Bras dessous willen meer aandacht voor solidariteit dan competitie.

De stigmatisering van vluchtelingen, de commercialisering van de gezondheidszorg en de criminalisering van armoede… Het zijn maar enkele van de vele factoren die spelen bij uitsluiting. Met deze actie willen we aantonen dat we deze trend kunnen omgooien. Het is onaanvaardbaar dat de maatschappij toelaat dat sommige groepen minder rechten hebben en in de marges terechtkomen.

Daarom nodigen we jullie uit om samen met de laatste lopers naar de finish te lopen. Afspraak op 19 mei om 14u00 aan Montgomery.

Laat zeker ook via Facebook weten dat je deelneemt: https://www.facebook.com/events/485483902219708/

Video van de actie in 2018: https://www.youtube.com/watch?v=c8_MzTPpX24

Meer info: contact@atd-vierdewereld.be

 

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina