20 km door Brussel – 6800 km in de strijd tegen armoede

43.677 joggers, lopers en wandelaars legden op zondag 26 mei elk 20 km af tijdens de 44ste editie van de 20 km door Brussel. Ook dit jaar ging de wedstrijd van start om 10 uur ‘s ochtends op de grasvelden van het Jubelpark.

Voor het twintigste achtereenvolgende jaar nam ATD Vierde Wereld deel aan de wedstrijd.

147 mensen schreven zich in in ons team. 136 van hen haalden de finish. Samen legden ze 6.800 kilometer af.

Onze dank gaat uit naar =

– De organisatoren van de 20 km, S.I. Brussels Promotion Brussel

– Onze sponsors voor hun financiële en/of logistieke steun: de gemeente Etterbeek, die ons de lokalen van het Ernest Richard Instituut ter beschikking stelde voor onze “solidaire vestiaire”, de holding TECHNORD in Doornik voor hun financiële steun en de inschrijving van personeelsleden in ons team, de sportwinkel AbsoluteRun Jogging+, die een paar sportschoenen heeft geschonken voor onze “sponsorwedstrijd” en kortingen voor alle deelnemers aan de “solidaire vestiaire”.

Iedereen die onze lopers heeft “gesponsord” door een gift te doen. En het is nog niet te laat ! Je kan nog steeds giften [1] overmaken op IBAN BE89 00007453 3685 BIC BPOTBEB1 met de vermelding “GIFT 20 KM BXL”. Online doneren kan hier.

– de 5 masseurs die iedereen loskneedden na de wedstrijd

Iedereen die de lopers verwelkomden in de kleedkamer en ons een handje hielpen, en in het bijzonder Margarita, Nicolas, Vanessa, Brendan en …

We brengen hulde aan de leden van de teams van Dokters van de Wereld, Bruzelle en Bras Dessus, Bras Dessous met wie we ook dit jaar onze “solidaire vestiaire” deelden. Ze werden dit jaar vergezeld door lopers van de verenigingen Redpencils, Waka Up en Cuistots Solidaires.

Hartelijk dank aan alle individuele deelnemers die een minimale gift van €10 bovenop het inschrijfgeld hebben gedaan om te kunnen deelnemen in ons team!

Tot volgend jaar (zondag 25 mei 2025) voor onze 21e deelname!

Contacteer ons!

We horen graag jullie reacties en ideeën voor volgend jaar. Aarzel niet om er al over te spreken in je bedrijf, je school en/of je sportclub..

Deel je herinnering aan het evenement op sociale netwerken en doe zeker nog een oproep tot sponsoring, met behulp van de hashtag #20kmatd.

Per mail: 20kmatd@gmail.com

Per post: Actie 20KM Brussel
t .a.v. Dominique Foubert (Teamverantwoordelijke en « veteraan » van de 20 Km door Brussel – 44 deelnames)
ATD Vierde Wereld

Victor Jacobslaan, 12
1040 Brussel

[1] ATD Vierde Wereld is lid van de vzw Ethische Fondsenwerving.

Giften waarvan de som gedurende een jaar minstens 40 € bedraagt, geven recht op een fiscaal attest. Door dit attest betaal je maar de helft van het betaalde bedrag. Je krijgt 45% van je gift terug via de belastingen. (Erkenning door het Ministerie van Financiën sinds 1979. In juni 2017 heeft de Minister van Financiën de verlenging voor de periode 2017-2023 goedgekeurd op basis van art. 104,3°, e, van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 (CIR92)).

Opgelet: Giften moeten gescheiden blijven van andere betalingen om recht te geven op een fiscaal attest.

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina