Doe een gift ATD Vierde Wereld

Doe een gift

Doe een gift

ATD Vierde Wereld heeft giften nodig om haar acties te kunnen voeren

Wil je ons helpen?

 • Je kan een gift doen aan ATD Vierde Wereld België vzw op rekeningnr. IBAN BE89 0000 7453 3685 (BIC: BPOTBEB1) met vermelding “GIFT”.
 • Je kan ook online een gift doen.

Wil je ons op langere termijn steunen?

 • Dan is een permanente opdracht de ideale formule: je vraagt aan je bankinstelling om maandelijks een vast bedrag over te schrijven. Gebruik hiervoor dit formulier.
 • Dat kan ook na je overlijden. Hier vind je meer info over het legaat.
 •  Dat gaat ook door een NewB Prepaid Mastercard te gebruiken. Per betaling met de NewB Card schenkt je 5 eurocent aan ATD Vierde Wereld indien je ons als ‘goed doel’ hebt aangeduid. Om de kaart te bestellen moet je wel vennoot zijn van NewB. Vennoot word je door één of meerdere coöperatieve aandelen te kopen tegen 20 euro per aandeel. Voor meer info: https://newb.coop/nl/goodpay

Giften waarvan de som gedurende een jaar minstens 40 € bedraagt, geven recht op een fiscaal attest. Door dit attest betaal je maar de helft van het betaalde bedrag. Je krijgt 45% van je gift terug via de belastingen. (Erkenning door het Ministerie van Financiën sinds 1979. In juni 2017 heeft de Minister van Financiën de verlenging voor de periode 2017-2023 goedgekeurd op basis van art. 104,3°, e, van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 (CIR92).

Opgelet: Als je een papieren overschrijvingsformulier gebruikt, gelieve het rechtstreeks bij uw bank in te leveren. Giften moeten gescheiden blijven van andere betalingen om recht te geven op een fiscaal attest.

0
  0
  Je winkelmand
  Your cart is emptyNaar vorige pagina