Brochure “Samen op weg gaan geeft vertrouwen”

Brochure "Samen op weg gaan geeft vertrouwen"

Samen op weg gaan geeft vertrouwen: handvaten voor een opbouwende relatie tussen hulpverleners en hulpvragers met armoede-ervaring.

Deze brochure bevat getuigenissen en bedenkingen van mensen met armoede-ervaring, begeleiders en hulpverleners rond de volgende vragen:

Welke drempels ervaren mensen in armoede naar hulpverlening toe? Wat gaat er reeds goed in de relatie tussen beiden? En wat kan er beter?

Deze vragen werden besproken tijdens verschillende Volksuniversiteiten in 2014 en 2015, met als thema hulpverlening en publieke diensten. Vervolgens kozen zowel mensen met als zonder armoede-ervaring, onder wie ook hulpverleners, welke getuigenissen en bedenkingen ze wilden weerhouden. Daarbij kwamen ze samen tot enkele handvaten voor een betere relatie tussen hulpverleners en hulpvragers. Tijdens deze bijeenkomsten was er een wisselwerking tussen de ervaringskennis van mensen in armoede en de deskundigheid van hulpverleners.

Geïnteresseerd? Je kan de brochure online raadplegen. Je kan de brochure eveneens bestellen via ons secretariaat. De prijs is 10 euro.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de brochure.

Indien je als dienst deze brochure wenst aan te kopen, zijn we steeds bereid om tot bij jullie te komen en hierover een vorming te geven.

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina