Inschrijvingen 20 km door Brussel

ATD Vierde Wereld neemt ook dit jaar deel aan de 20 km door Brussel. En dit al voor de 15de keer! Vorig jaar telde onze ploeg 183 lopers en dit jaar gaan we voor nog veel meer!

Loop jij ook mee met ons op zondag 19 mei 2019? Je kan je vanaf NU inschrijven via het formulier onderaan. Inschrijven kan tot en met 10 april.

Inschrijfgeld

  •  Inschrijvingsgeld = €25 (voor de inschrijving door onze bemiddeling) op de rekening IBAN BE89 0000 7453 3685 (BIC BPOTBEB1) met vermelding “inschrijving 20 Km + naam en voornaam van de loper”.
  •  een tweede afzonderlijke storting van minimum €10 (op dezelfde rekening) als steun aan onze beweging met de vermelding “gift 20 Km + naam en voornaam van de loper”. Giften waarvan het totaal op jaarbasis gelijk is aan of groter dan €40 zijn fiscaal aftrekbaar.
  • Let op: we kunnen je pas effectief inschrijven wanneer we de twee betalingen hebben ontvangen!

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je begin mei een bevestiging van je inschrijving met je rugnummer en een “peterschapsbrief”.

Als je jezelf rechtstreeks inschrijft via de website van de 20 km door Brussel, kan je je ook inschrijven in onze ploeg door « ATD Quart Monde / Vierde Wereld » aan te duiden als ploeg en ons je gegevens door te geven.

In beide gevallen halen wij je rugnummer op. Begin mei laten we je weten welk nummer je hebt.

 

Laat je sponsoren!

Vergeet zeker niet om je vrienden, collega’s, familie, buren,… uit te nodigen om je deelname aan de 20 km te sponsoren. Het geld dat we dit jaar voor de 20 km door Brussel ophalen gaat naar ons presentieproject bij mensen in armoede.

Als je je wilt laten sponsoren, kies dan “ja” bij de vraag “Ik sta toe dat ATD Vierde Wereld een sponsorpagina voor mij creëert op www.dono.be” bij je inschrijving. Wij creëren dan voor jou een profiel op dono.be en sturen je de link door naar de pagina . Uiteraard kunnen we je profiel meteen verwijderen van zodra je dat wenst. Dono.be verzamelt geen persoonlijke informatie over jou.

 

Vestiaire en andere praktische info

Op de dag van de wedstrijd kan je gebruik maken van een vestiaire die wij ter beschikking stellen. Hier krijg je je rugnummer, een welkomstpakket en een t-shirt om in te lopen. Er zijn ook kinesisten aanwezig.

De vestiaire is open vanaf 8u30 (de wedstrijd begint om 10u) en bevindt zich in het Instituut Ernest Richard (Jachtlaan 212 in Etterbeek) op een boogscheut van de startplaats.

Je kan je t-shirt en rugnummer ook tijdens de week voor de wedstrijd komen ophalen in het Vierde Wereldhuis.

 

Vragen

Voor meer info kan je contact opnemen met 20kmatd@gmail.com

 

Inschrijvingsformulier

Je kan ook het inschrijvingsformulier afdrukken, invullen en per post, per fax of via mail doorsturen.

Per post = ATD Vierde Wereld, Actie 20KM, Victor Jacobslaan 12, 1040 Brussel

Per fax: 02 640.73.84 (in België) 00 32 2 640 73 84 (vanuit buitenland)

Via email: 20kmatd@gmail.com

 

 

We nodigen u uit om onze privacyverklaring te lezen in verband met het bewaren van uw persoonlijke gegevens. Hiermee zijn we conform de GDPR/AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

* De privacyverklaring van de VZW S.I. BRUSSELS PROMOTION vindt u terug op hun website.

Latest news