Inschrijvingen 20 km door Brussel 2020

/!\ Helaas, door Coronavirus gerelateerde maatregelen de bevestiging dat de editie van dit jaar niet doorgaat. De volgende editie wordt dus mei 2021.

Wat gebeurt er met je inschrijving en je betaling? Je hebt keuze uit 3 mogelijkheden.

1.  Annuleer je inschrijving

Indien je dit wenst, kan je dit per mail bevestigen. Vergeet niet je bankrekening te vermelden waarop wij je 30,- euro kunnen terugstorten.

2. Behoud je inschrijving

In dit geval hoef je niets te doen! Wij schrijven je automatisch in voor de editie van mei 2021.

3. Zet je inschrijving om in een gift

Meer dan ooit hebben wij je gift nodig om onze actie, gericht op de uitroeiing van extreme armoede, te financieren.

Wat moet je doen ? Stuur ons een mail waarin je ons op de hoogte brengt van je beslissing. Onze administratie zet je inschrijvingsgeld om in een gift.

Wij herinneren je eraan dat giften waarvan het jaarlijks totaal 40,- euro bereikt of overschrijdt, recht kunnen geven op een fiscaal attest, en dus op een belastingvermindering. Uitzonderlijk gaat de belastingsvermindering voor schenkingen gedaan in 2020 aan erkende instellingen, van 45% naar 60% . Daarom overwegen we, voor degene die besluiten hun registratie te behouden voor 2021, het platform open te houden ter ondersteuning van het project “« Bébés bienvenus » in Haïti. Met deze extra stimulans kan je de sponsoring voor 2021 innen. Aarzel niet ons te laten weten indien je je hiervoor wilt engageren.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen

 

 

0
    0
    Je winkelmand
    Your cart is emptyNaar vorige pagina