Inschrijvingen 20 km door Brussel

ATD Vierde Wereld neemt ook dit jaar deel aan de 20 km door Brussel! Loop je mee op zondag 27 mei 2018? Je kan je vanaf NU inschrijven via het formulier onderaan.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld om mee te lopen in onze ploeg bedraagt minimum 35 euro. We vragen aan elke deelnemer om:

  •  €25 te storten (voor de inschrijving door onze bemiddeling) op de rekening IBAN BE89 0000 7453 3685 (BIC BPOTBEB1) met vermelding “inschrijving 20 Km + naam en voornaam”. Deze €25 worden integraal doorgestort naar de organisator.
  •  op dezelfde rekening een tweede afzonderlijke storting te doen van minimum €10 als steun aan onze beweging met de vermelding “gift 20 Km + naam en voornaam”. Giften waarvan het totaal op jaarbasis gelijk is aan of groter dan 40 € zijn fiscaal aftrekbaar.

Nadat je je hebt ingeschreven, ontvang je eind april een bevestiging van je inschrijving met je rugnummer en een “peterschapsbrief”. Let op, je inschrijving is pas officieel als we je betaling ontvangen hebben.

Alle inschrijvingen (met betaling) die wij voor 10 maart ontvingen, zijn reeds overgemaakt aan de organisatoren van de 20km. Vanaf 24 maart kunnen wij u rechtstreeks inschrijven op de website van de 20km.

Als je jezelf rechtstreeks inschrijft via de website van de 20 km door Brussel, kan je je ook inschrijven in onze ploeg door « ATD Quart Monde / Vierde Wereld » aan te duiden als ploeg en ons je gegevens door te geven.

In beide gevallen halen wij je rugnummer op. Eind april laten we je weten welk nummer je hebt.

 

Laat je sponsoren!

Vergeet zeker niet om je vrienden, collega’s, familie, buren,… uit te nodigen om je deelname aan de 20 km te sponsoren. Het geld dat we dit jaar voor de 20 km door Brussel ophalen gaat naar ons presentieproject bij mensen in armoede.

Als je je wilt laten sponsoren, kies dan “ja” bij de vraag “Ik sta toe dat ATD Vierde Wereld een sponsorpagina voor mij creëert op www.dono.be” bij je inschrijving. Wij creëren dan voor jou een profiel op dono.be en sturen je de link door naar de pagina . Uiteraard kunnen we je profiel meteen verwijderen van zodra je dat wenst. Dono.be verzamelt geen persoonlijke informatie over jou.

 

Vestiaire en andere praktische info

Op de dag van de wedstrijd kan je gebruik maken van een vestiaire die wij ter beschikking stellen. Hier krijg je je rugnummer, een welkomstpakket en een t-shirt om in te lopen. Er zijn ook kinesisten aanwezig.

De vestiaire is open vanaf 8u30 (de wedstrijd begint om 10u) en bevindt zich in het Instituut Ernest Richard (Jachtlaan 212 in Etterbeek) op een boogscheut van de startplaats.

Je kan je t-shirt en rugnummer ook tijdens de week voor de wedstrijd komen ophalen in het Vierde Wereldhuis.

Vragen

Voor meer info kan je contact opnemen met 20kmatd@gmail.com

 

Inschrijvingsformulier

Let op: het elektronisch inschrijvingsformulier werkt niet via de browser Internet Explorer. Probeer Mozilla Firefox of Google Chrome. Je kan ook het Inschrijvingsformulier afdrukken, invullen en per post, per fax of via mail doorsturen.

Per post = ATD Vierde Wereld, Actie 20KM, Victor Jacobslaan 12, 1040 Brussel

Per fax: 02 640.73.84 (in België) 00 32 2 640 73 84 (vanuit buitenland)

Via email: 20kmatd@gmail.com