Sluit je aan bij de mozaïek, een stroom van inzet tegen armoede

Artikel geplaatst 1 augustus 2017 Print Friendly

Sluit je aan bij de mozaïek, een stroom van inzet tegen armoede

In een interview met de radiozender van de Verenigde Naties in New York, de Verenigde Staten, presenteert Isabelle Pypaert Perrin, Algemeen Secretaris van ATD Vierde Wereld, de mozaïek die elke dag groeit. “Deze mozaïek bestaat uit alle mensen die tot nu toe onze oproep tot inzet ondertekenden, de voorzitter van UNESCO en een ervaringsdeskundige uit Tanzania naast elkaar. Vooraanstaande figuren, politici, vertegenwoordigers van organisaties en gewone burgers staan zij aan zij en zeggen: “Ook ik weiger armoede te aanvaarden en verenig me met diegenen die vandaag in moeilijke omstandigheden leven.”

Isabelle Perrin voegt toe : "Deze mozaïek toont het verzet tegen armoede over heel de wereld in de gezichten en de boodschappen van elke ondertekenaar. Wanneer men de foto’s bekijkt, krijgt men in één oogopslag een duidelijk beeld van het engagement tegen armoede belichaamd door mensen die hand in hand handelen.”

Je kan op jouw beurt deelnemen aan de mensenstroom tegen armoede. Onderteken de oproep tot inzet en voeg je foto toe aan de mozaïek !

 

Origineel artikel met radiofragment in het Frans: http://www.atd-quartmonde.org/isabelle-pypaert-perrin-invite-a-rejoindre-mosaique-courant-refus-de-misere/

http://www.atd-fourthworld.org/stop-poverty/call-to-action/call-action-belgium/