Schrijf je nu in voor de 20 km door Brussel!

Artikel geplaatst 20 januari 2017 Print Friendly

Schrijf je nu in voor de 20 km door Brussel!

ATD Vierde Wereld neemt ook dit jaar deel aan de (ondertussen) 36ste editie van de 20 km door Brussel! Loop je mee op zondag 28 mei 2017?

 

We hebben de inschrijvingen via onze website gesloten. Als «grote ploeg» moeten we onze gegevens op woensdag 15 maart 2017 naar de organisatoren sturen. Indien u zich toch nog in onze ploeg wilt inschrijven en zo genieten van onze uitstekende logistieke ondersteuning, dan zijn er twee mogelijkheden:

 

1) U schrijft zichzelf rechtstreeks in via de website van de organisatoren vanaf zaterdag 25 maart en selecteert “ATD Quart Monde / Vierde Wereld” bij ploegnaam.
Daarna stuurt u uw borstnummer via e-mail naar ons door. Wij halen uw borstnummer voor u op. Daarnaast geeft u ons ook de maat van t-shirt door (S-M-L-XL of XXL). Uw inschrijving via onze ploeg is volledig wanneer u een gift van 10 euro hebt gestort. (**)

 

2) U stuurt ons per email het ingevulde pdf-formulier hieronder door (of uw volledige gegevens) samen met een betalingsbewijs van:

- € 25 (voor de inschrijving), te storten op de rekening BE89 00007453 3685 (BIC BPOTBEB1) met vermelding “inschrijving 20 Km + naam en voornaam". Deze € 25 worden integraal doorgestort naar de organisator.

- (**) op dezelfde rekening een tweede afzonderlijke storting van minimum €10 als steun aan onze beweging met de vermelding “gift 20 Km + naam en voornaam”. Giften waarvan het totaal op jaarbasis gelijk is aan of groter dan 40 € zijn fiscaal aftrekbaar. Giften moeten gescheiden van andere betalingen gestort worden.

 

Wij schrijven u vanaf zaterdag 25 maart in op de website van de organisatoren en halen uw rugnummer op. Na uw inschrijving ontvangt u, eind april, van ons een bevestiging met uw rugnummer en uw « peterschapsbrief ».

 

Indien je wilt lopen met je collega’s, vrienden, joggingclub,…, kan je je als groep inschrijven in onze ploeg. Gelieve ons dan te contacteren via e-mailof ons te bellen op het nummer 0475/671491. We sturen jullie dan een spreadsheet om jullie gegevens in in te vullen.

Indien je niet in België woont, maar je jezelf toch in onze ploeg wilt inschrijven, kan je ons contacteren.

 

Vergeet zeker niet om je vrienden, collega’s, familie, buren,… uit te nodigen om met je mee te lopen of je deelname te sponsoren!

 

PDF - 202.9 kB