Beginpagina > Onze acties > Campagne Stop Armoede 2017 >

1001 VERHALEN VAN SAMENWERKING EN VERANDERING

Niemand in de steek laten

8 september
Niemand in de steek laten In het kader van de campagne "Stop Armoede. Samen voor Waardigheid." verzamelen we 1.001 verhalen die tonen dat we armoede kunnen overwinnen, als we samenwerken. Vandaag is er een overvloed aan slecht nieuws. Mensen voelen zich machteloos en ontmoedigd. Met deze (succes)verhalen met als thema: `Armoede is niet fataal.´ willen hier tegengewicht aan bieden. Hier vind je verhalen uit binnen- en buitenland.

De vertrouwde vreemdeling

5 september
De vertrouwde vreemdeling In het kader van de campagne "Stop Armoede. Samen voor Waardigheid." verzamelen we 1.001 verhalen die tonen dat we armoede kunnen overwinnen, als we samenwerken. Vandaag is er een overvloed aan slecht nieuws. Mensen voelen zich machteloos en ontmoedigd. Met deze (succes)verhalen met als thema: `Armoede is niet fataal.´ willen hier tegengewicht aan bieden. Hier vind je verhalen uit binnen- en buitenland.

Na 20 jaar strijd, eindelijk een waardige thuis

17 juli
Na 20 jaar strijd, eindelijk een waardige thuis In het kader van de campagne "Stop Armoede. Samen voor Waardigheid." verzamelen we 1.001 verhalen die tonen dat we armoede kunnen overwinnen, als we samenwerken. Vandaag is er een overvloed aan slecht nieuws. Mensen voelen zich machteloos en ontmoedigd. Met deze (succes)verhalen met als thema: `Armoede is niet fataal.´ willen hier tegengewicht aan bieden. Hier vind je verhalen uit binnen- en buitenland.

Schrijven als verzet tegen armoede

4 juli
Schrijven als verzet tegen armoede In het kader van de campagne "Stop Armoede. Samen voor Waardigheid." verzamelen we 1.001 verhalen die tonen dat we armoede kunnen overwinnen, als we samenwerken. Vandaag is er een overvloed aan slecht nieuws. Mensen voelen zich machteloos en ontmoedigd. Met deze (succes)verhalen met als thema: `Armoede is niet fataal.´ willen hier tegengewicht aan bieden. Hier vind je verhalen uit binnen- en buitenland.

Voor ons allemaal een geruststelling

31 mei
Voor ons allemaal een geruststelling In het kader van de campagne "Stop Armoede. Samen voor Waardigheid." verzamelen we 1.001 verhalen die tonen dat we armoede kunnen overwinnen, als we samenwerken. Vandaag is er een overvloed aan slecht nieuws. Mensen voelen zich machteloos en ontmoedigd. Met deze (succes)verhalen met als thema: `Armoede is niet fataal.´ willen hier tegengewicht aan bieden. Hier vind je verhalen uit binnen- en buitenland.